Cele mai ridicate standarde de calitate

Produsele pe care le comercializam sunt fabricate in una dintre cele mai moderne rafinarii din lume, situata in Puertollano, Spania.

Cele mai ridicate standarde de calitate

Performanta dovedita

Ne madrim cu cea mai de succes poveste din motorsport, parteneriatul Honda - Repsol din Moto GP. Peste 40 de ani de colaborare ce au avut ca rezultat 17 titluri mondiale.

Performanta dovedita

Profesionisti

Punem accent pe calitatea relatiei pe care o stabilim cu partenerii nostrii, astfel ca departamentul nostru de customer service va sta la dispozitie pentru orice nelamuriri.

Profesionisti

Performanta dovedita

Alaturi de producatori renumiti de autovehicule precum Mitsubishi, am castigat de 7 ori ceea ce reprezinta poate cea mai dura competitie din lume, raliul Dakar.

Performanta dovedita

Profesionisti

Am dezvoltat o retea logistica ce ne permite sa livram oriunde pe teritoriul Romaniei in maxim 24 de ore. Aceasta este si promisiunea noastra catre partenerii Repsol.

Profesionisti

Performanta dovedita

Alaturi de SEAT am facut istorie in Campionatul Modial de Turisme WTCC, castigand de 2 ori tritlul de campioni mondiali.

Performanta dovedita

Despre noi

Reprezentam un lider mondial in materie de productie, distributie si comercializare de produse premium de lubrifiere, uleiuri, unsori si de servicii pentru clientii din domeniul autovehiculelor, industriei, marinei, aviatiei, explorarii si producerii de petrol in intreaga lume. Sediul central al companiei se afla in Spania si opereaza direct in peste 50 de tari, avand un numar de peste 24.000 de angajati. In peste 120 de alte piete opereaza prin distribuitori.

Ca si reprezentanti oficiali Repsol, noi Valtec Premium Lubricants, ne mandrim cu peste 17 ani de experienta pe piata de lubrifianti din Romania dar si cu faptul ca administram un teritoriu generos in Europa Centrala si de Est. Astfel, printre cele peste 17 tari din regiune pe care le administram in parteneriat cu distribuitori locali amintim Elvetia, Cehia, Grecia, Austria si altele.

De-a lungul timpului am evoluat, ne-am adaptat la nevoile pietei astfel ca in prezent suntem cel mai mare distribuitor Repsol la nivel de Europa. In Romania, am comercializat peste 32 de milioane de litri de ulei si lucam cu un portofoliu de clienti de peste 1.000 de companii.

Beneficiind de experienta cumulata a uneia din primele 10 companii petroliere din lume dar si de peste 17 ani de experienta pe plan local, reusim sa identificam nevoile fiecarui partner si sa oferim solutii ce aduc valoare adaugata.

Telul nostru este sa imbunatatim constant serviciile logistice, de marketing si operationale astfel incat sa fim in continuare compania "easy to work with".

Cel mai indicat lubrifiant pentru autovehiculul dumneavoastra!

CAUTATI LUBRIFIANT
experienta EXPERIENTA 17 ANI + IN ROMANIA
ulei AM COMERCIALIZAT 32.000.000 + LITRI DE ULEI
companii LUCRAM CU 1.000 + DE COMPANII
tari ADMINISTRAM 17 TARI DIN REGIUNE
Comanda online
ISO 9001 ISO 14001 IQNET